top of page

Teatox, thee met een doel: “Wij geloven in de kracht én gezondheidsvoordelen van natuurlijke ingrediënten en we zijn er 100% van overtuigd dat mensen zich daadwerkelijk beter gaan voelen door een harmonie tussen lichaam, geest en ziel."

Om dit doel dichter bij te brengen hebben de makers van TEATOX specifieke producten ontwikkeld die stuk voor stuk bijdragen aan een harmonieuze samenwerking tussen lichaam, geest en ziel.

Door deze mooie theeën dragen zij bewust bij aan een gezondere levensstijl op basis van natuurlijke kracht.

"Maar we weten dat blijvende resultaten lastig te verkrijgen zijn door slechts één drankje – en daarom hebben we verschillende lijnen thee ontwikkeld om je te helpen de balans te vinden in jouw dagelijks leven."

Elke thee is met zorg samengesteld met een helder en specifiek doel en met precies de juiste ingrediënten die voor dit doel nodig zijn.

Om de optimale samenstelling te vinden is nauw samengewerkt geweest met wetenschappers, natuurgenezers, voedingsdeskundigen en theedeskundigen.

LICHAAM:

Het gevoel van een gezond lichaam heeft een grote invloed op je welzijn.

Maar let op, de perfecte balans is niet altijd even gemakkelijk.

Daarom heeft Teatox een theelijn ontwikkelt die door speciale melanges gewichtsverlies vergemakkelijkt zonder dat dit programma slechte voedingskeuzes en offers vergt.

GEEST:

Een heldere geest is een noodzakelijke voorwaarde voor het volledig benutten van je intellectuele potentieel.


Teatox heeft een handige ‘toolkit’ ontwikkelt die niet alleen heel effectief is om je geest helderder te krijgen maar ook nog eens geweldig smaakt!


Te lekker om niet te drinken.

ZIEL:

Spanningen kunnen ontstaan om verschillende redenen. Onze manier van leven is snel en hectisch en gecombineerd met een gebrek aan lichaamsbeweging, stress en slechte voeding wordt zo bepaald hoe we ons voelen.

Iedereen die eerlijk naar zichzelf kijkt, voelt en weet dit. Soms zit de oplossing in een klein hoekje. Ervaar zelf hoe een klein momentje van rust (en thee) de spanningen verslaan, zodat je beter gewapend bent tegen deze hectische wereld.

bottom of page