top of page

beauty face​

Bij BeautyFace wordt coninu gezocht naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging.

De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op je huid.

Ze vertellen geen sprookjes maar willen dolgraag dat jij net zo'n grote fan van de producten wordt als diegenen die jou al voorgingen.

Zowel de oorsprong als de productie van BeautyFace producten garandeert jou eerlijke en veilige cosmetica die voldoet aan de strenge, actuele Europese wetgeving.

Door biologische ingrediënten te selecteren (b.v. bio peptiden, marine collageen, tarweproteïnen) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging.

Dat is variërend ontwikkeld zonder parabenen, PEG, paraffinum liquidum, chemische kleur- en geurstoffen (alleen natuurlijke fruit en plantaardige geur- en kleurolie wordt toegepast).

Tot 99,6% natuurlijke ingrediënten blijkt hierdoor in meerdere series haalbaar.

serums

Prachtig serum vol heerlijke werkstoffen!


Vrij van geur en kleurstoffen, vrij van parabenen

Ze zijn perfect in een kuurverband als serum voor thuisgebruik inzetbaar

en sluiten aan bij ieder merk dag- of nachtcrème.


Reken voor één kuur op een periode van 5 tot 10 dagen per 10ml. flacon.

masks

Met de biologische lijn BeautyFace masks komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij. Een keuze uit 16 voorgevormde bananenkatoenen maskers, gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof.

Bevat een intelligente MCT* resorptie techniek en met het kompres wordt verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen.

Effect is merkbaar vanaf de allereerste behandeling.

Advies is een kuurbehandeling van 3 tot 5 maskers in een periode van 15 dagen.

Nog mooier in een combinatie met de Intelligent Serums als thuiskuur.

bottom of page